Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Böyle bir yangın kapısının üretimevi hediyeı üreticiden üreticiye değiştiği kabil piyasada hakeza bir yangın kapısının hediyeı da başkalık gösterebilmektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

Hiç kuruntu namevcut ki yangın felaketi, sene ortamında can kaybına illet olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de finans kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve mal kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay ve hariçya haklı açılmalıdır.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere göre hangi mimarilarda yangın kapısı istismar etmek zorunludur bakacak olursak;

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir ali nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak bayağıda belde alan illere görev vermekteyiz.

Uzay Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara resmî suhulet sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında maliyetli Yangın Merdiveni Kapısı bir kriter olarak gösterilebilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre hareketsiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının Yangın Kapısı dumanlarının Yangın Çıkış Kapısı ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve tuzakçı gibi malzemelerden bünyelmış kilolu bir kapıdır.

Report this wiki page